• Πατήστε εδώ για να εγκαταστήσετε τον Player των διαδραστικών εκπαιδευτικών βιβλίων.
Ελληνικά Αγγλικά
Πρόταση βιβλίου από εσάς Οδηγίες για αγορά και ανάγνωση ψηφιακών βιβλίων
 

Για το e-learning portal

Το e-learning.metaixmio.gr είναι μια ακόμα καινοτομία από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για την εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της αξιοποίησης της τεχνολογίας προς όφελος της εκπαίδευσης. Μέσω του δικτυακού τόπου e-learning.metaixmio.gr/store , καθηγητές της Τριτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, φοιτητές και μαθητές έχουν δυνατότητα πρόσβασης (μέσω προσωπικού κωδικού) σε πρόσθετο ψηφιοποιημένο υλικό σχετικό με βιβλία που διδάσκονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, καθώς και σε μαθήματα που διδάσκονται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Για κάθε βιβλίο υπάρχουν ανά κεφάλαιο τρία αρχεία:
  • παρουσίαση σε μορφή Power Point,
  • διαδραστικό αρχείο με ασκήσεις πολλαπλών επιλογών,
  • αρχείο σε μορφή PDF με την παρουσίαση της θεωρίας.

Στο πρώτο αρχείο πρόσβαση έχει μόνο ο διδάσκων καθηγητής, ενώ στα άλλα δύο, εκτός από τον διδάσκοντα, πρόσβαση έχουν και οι φοιτητές και οι μαθητές που διδάσκονται το αντίστοιχο σύγγραμμα ή μάθημα.

Χρησιμοποιώντας το πεδίο αναζήτησης (ανά τίτλο ή συγγραφέα ή με οποιαδήποτε άλλη λέξη κλειδί) θα βρείτε εύκολα και γρήγορα το βιβλίο που σας ενδιαφέρει. Για να δείτε όλα τα βιβλία που υπάρχουν στο e-learning με πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό πατήστε ΕΔΩ.

Για να μπορέσετε να δείτε και να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό του e-learning portal, θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας τον iBookPlayer τον οποίο και μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ ΕΔΩ.
Δείτε επίσης ΕΔΩ χρήσιμες πληροφορίες που θα λύσουν όλες τις πιθανές απορίες σας σχετικά με τη χρήση του πληροφοριακού υλικού στο e-learning (πώς εξασφαλίζω κωδικό, πώς αποκτώ πρόσβαση κ.λπ.).

Το e-learning.metaixmio.gr είναι δίγλωσσο (ελληνικά – αγγλικά), ενώ στο μέλλον θα φιλοξενεί και forum στο οποίο οι χρήστες θα μπορούν εύκολα να συζητούν μεταξύ τους θέματα που τους ενδιαφέρουν και να ανταλλάσσουν απόψεις.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική διευκρίνιση ή απορία ή για οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα σας παρουσιαστεί, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ.

Βιβλία που πουλήθηκαν πρόσφατα

Τελευταίες προσθήκες